Sunday, April 5, 2020

Trendmicro Antivirus 2017 uitvoeren in de veilige modus

Wanneer uw computer wordt aangevallen door een virus, is het eerste dat in u opkwam het scannen van uw computer met behulp van antivirus. Als uw computer wordt aangevallen door het virus, kunt u de Trendmicro-antivirus 2017 installeren om uw computer te scannen en het virus ervan te verwijderen. Trendmicro is een antivirussoftware die een online virusscanner biedt om de malware en andere bedreigingen die uw computer infecteren, te verwijderen. Als u een gevaarlijk virus van de computer verwijdert, is het belangrijk om de computer te scannen door de antivirus in de veilige modus uit te voeren. Dit zal uw computer een boost geven en het gemakkelijker maken om het virus te verwijderen.


Om de Trendmicro-antivirus in de veilige modus uit te voeren, moet u de instructies van de Trendmicro Ondersteuning volgen.

  1. Installeer de Trendmicro-antivirussoftware op uw computer en als u van plan bent uw computer online te scannen, hoeft u de antivirus niet te installeren.
  2. Start eerst uw computer opnieuw op. Druk op de F8-toets totdat je het Windows-scherm ziet verschijnen. Er zal een lijst met opties beschikbaar zijn waarin u de optie 'Veilige modus' moet selecteren. Als u in de veilige modus toegang tot internet wilt, kiest u de optie 'Veilige modus met netwerkmogelijkheden'. Druk na het selecteren van de optie op de toets 'Enter'.
  3. Voer nu uw gebruikersnaam en wachtwoord in wanneer het inlogscherm van Windows verschijnt. De computer zal u vragen door te gaan in de veilige modus, de optie Ja te selecteren en door te gaan.
  4. Start de Trendmicro-software vanaf het bureaublad of vanuit het startmenu. Als u het in de online modus gebruikt, open dan de webbrowser en ga naar de officiƫle website van de Trendmicro-antivirus. Selecteer de volledige systeemscan op uw computer.
  5. Start de computer opnieuw op zodra de scan is voltooid. Zorg ervoor dat u op geen enkele toets drukt terwijl uw computer opnieuw opstart.

We bieden ook technische ondersteuning aan Amazon Klantenservice Belgie.

1 comment:

  1. I just read out your blog which is really gud and i also want to say keep posting always.I read your most of blog and its informative. Must Visit on hp printer reparatie

    ReplyDelete